top of page

Analsex

Analsex er rett og slett penetrering analt, eller da sex i rumpa. Om man først har bestemt seg for å teste ut det her, så er det visse forhåndsregler man kan ta for å bedre opplevelsen:

Først og fremst: Skyll tarmen din! Man får kjøpt skylleballonger på de fleste apotek, hos oss i vår butikk og på nettbutikken. Man fyller ganske enkelt ballongen med vann, fører den litt inn i endetarmen, og klemmer så på ballongen for å tømme den. Etter en kort stund vil du føle et behov for å gå på do, og da får du skylt ut. På denne måten trenger du ikke bekymre deg for ulumskheter og lekkasjer og kan føle deg litt mer komfortabel under selve seansen.

Og noe annet du bør smøre deg med er TÅLMODIGHET! Har du ikke tid til å ta det forsiktig, så bør du ikke ha analsex heller. Ringmuskelen er svært tøyelig, men den bør overtales sakte og sikkert. Vi har to lukkemuskler, og den ene er direkte koblet sammen med nervesystemet. Om man skader noen av disse musklene vil man kunne oppleve smerter, sår, rifter, og i verste fall anal prolaps. Så.. Tålmodighet og god tid. Dette er noe man skal kose seg med, ikke noe som bør forhastes.

Glidemiddel er meget viktig her altså. Tarmen vår har ikke mulighet til å smøre seg kan du si, så glidemiddel er alfa og omega for vellykket analsex.

Silikonbasert glidemiddel er veldig bra til dette formålet, og her i butikken har vi også silikonglid spesielt ment for analsex, kalt Pjur Backdoor (Relaxing silicone anal glide)

Denne inneholder unike jojoba ekstrakter som gir en avlappende/bedøvende effekt og en langvaring glid. (Kan trygt brukes sammen med kondomer. )

Man kan selvfølgelig også bruke vannbasert glidemiddel, men den tørker ut raskere og vil ikke være like drøy.
Om man bruker leketøy av silikon er vannbasert glidemiddel anbefalt!

Bedøvende kremer:

Vi har en krem i butikken som heter Touchè - Anal ease. Denne kremen gir en liten bedøvende effekt slik at det blir bedre komfort under analsex.

Den påføres bare i små mengder i endetarmsområdet før man skal ha sex, og den trenger bare noen minutter på å virke.
OBS: Om du bruker en slik krem, HUSK KONDOM!

Buttplugs eller analkuler kan være en god måte å forberede stumpen på det som skal skje. Her har man en nesten uendelig variasjon. Gelekuler? Silikon? Buttplug med hale? I metall? I silikon? Bare en liten buttplug man kan sette på fingeren kanskje? Vi har noe for de aller fleste:)

I rumpehullet har vi en hel haug med følsomme nervetråder som kan forsterke opplevelsen og gi masse nytelse. Om man stimulerer klitoris samtidig, da kan det fort ende i en ganske så massiv orgasme. Og hvem vil ikke ha det?

Ellers så kan det hjelpe å slappe godt av under penetrering. Ikke knip, men prøv å "åpne" deg for å hjelpe leketøyet eller penis inn. Det er ikke helt som å trykke når man skal bæsje, men er litt i samme gaten. Om du prøver deg frem forsiktig vil du finne riktig teknikk fort :)

bottom of page