top of page
 

Onani er å tilfredstille seg selv seksuelt. Hva forskjellige damer liker, er veldig individuelt, men det finnes noen fellestrekk. 

Onani

Klitoris

 

Klitoris er den eneste kroppsdelen som kun eksisterer for seksuell opphisselse og nytelse. Det eneste formålet er å gi kvinnen orgasme. Klitoris er er en liten "knapp" der kjønnsleppene møtes. Den utvendige delen av klitoris består av hodet, og hetten som dekker den. Klitoris kan svulme opp til dobbel størrelse når du blir opphisset. Det er også svampaktig materiale som strekker seg ned på hver side av skjeden. Disse svampelegemene kan svulme opp når en kvinne er opphisset. I tillegg er det kuler med erogent vev rundt vaginalåpningen, og disse er direkte knyttet til klitoris. Klitoris er senter for flere tusen nervetråder, og kvinnens kjønnsorgan strekker seg også 10-15 cm innover i kroppen. Hvor mye stimulering den enkelte kvinne ønsker på klitoris er veldig varierende, og vi anbefaler derfor at du onanerer. I tillegg til at det "får kroppen din til å smile", vil du ha mye større kontroll på hva du ønsker og trenger i seksuell omgang med andre. Du kan stimulere kjønnsorganene med fingrene, føle deg frem og finne ut hva du liker... og/eller du kan piffe det opp med et leketøy som er laget spesielt for å stimulere dette området. 

Blogginnlegg om onani.

 

 

 

G-punktet ligger ca 5 cm inne i kvinnens vagina, i fremre vegg, mot magen. Punktet er et svampelegeme, og har likhetstrekk med mannens penis. Selve punktet består av nerve-ender og kjertler. Ved stimulering av G-punkt kan kvinnen få orgasme, eller forsterke en orgasme. selv om alle kvinner har dette punktet, er det  stor forskjell på hvor ømfintlig man er for stimulering. Noen elsker denne stimuleringen, andre reagerer ikke i det hele tatt. Stimulering av G-punkt kan gjøres med f.eks fingrene, men det finnes også leketøy som er spesielt laget for dette.

 

 

G-punkt

bottom of page