Ereksjonssvikt

 

Det å ikke kunne få eller ha vanskeligheter med å få ereksjon er noe alle menn vil oppleve, også i relativt ung alder. Dette kan ha flere både psykiske og fysiske grunner, men om lysten er der og ereksjonen uteblir finnes det flere hjelpemidler.

 

Golden libido active er et norskprodusert kosttilskudd som er laget som et naturlig alternativ til viagra. Tablettene inneholder aktive urteekstrakter, aminosyrer, vitaminer og mineraler. De inneholder også Testofen (bukkehornskløver) som hjelper kroppen å produsere testosteron. Tablettene støttes av kliniske studier. De vil gi mer energi, bedre blodomløp og vil dermed gjøre det lettere å få og holde på en sterk ereksjon. Tablettene regnes som en øyeblikkelig virkende libido aktivator, men viser også gode resultater som et vanlig kosttilskudd som tas daglig (tas da i halvert dose i forhold til dosering for øyeblikkelig virkning). Du må likevel være i en erotisk setting for å merke full effekt. Se pakningsvedlegg for bruksanvisning og studiereferanser.

 

NB! Om du går på medisiner vennligst forhør deg med lege.

 

For å hjelpe ereksjonen opp kan man bruke en penis pumpe. Det er rett og slett en vakuumpumpe som trekker blod ut til penis og vil hjelpe til å få en sterke, hardere og større ereksjon. Fås både som vannvakuum og luftvakuum.

 

For at ereksjonen skal bli vedvarende kan man bruke penisring. Det er en gummi- eller silikonring som settes ved roten av penis. Den bør være litt trang for at blodet skal holde seg på plass og ereksjonen blir vedvarende.

 

NB! Disse hjelpemidlene kan også brukes ved større plager eller skader. Forhør deg med lege eller fagperson.

Vi har skrevet ett eget innlegg om dette temaet inne på bloggen vår også:

Blogginnlegg om Ereksjonssvikt.