top of page
 

 

Lavt nivå eller redusert produksjon av testosteron kan gi flere seksuelle plager. Som for eksempel lav sexlyst, vanskeligheter med å få og/eller holde på ereksjon. Det kan også føre til vektøkning som også kan gi dårlig selvtillit eller dårlig selvbilde. Mange menn vil kunne merke en reduksjon i produksjon av testosteron fra en alder på rundt 30år.

 

Sensuva ON testosteron boost har vist gode resultater for å gi kroppen et boost på naturlig produksjon av testosteron. Den kommer i kremform. Kremen påføres på et område med lite hår og tynnere hud. f.eks innsiden av armen eller ved armhulen. Innen 2-3 uker vil de aller fleste merke økt sexlyst og en sterkere og mer utholdende ereksjon. Mange menn rapporterer at de våkner med `morgenbrød` som de hadde i ungdommen.

Det finnes mange produkter ment for å gi en boost av testosteron, og flere av dem vil kunne dekke behovet. Men det er også noen lite testede produkter der ute, så gjør grundig research på produktet du velger, om du ikke har fått noe anbefalt av lege e.l.

 

NB! For å teste nivå eller allerede påvist svært lavt nivå av testosteron vennligst forhør deg med lege.

 

 

 

 

 

Mangel på testosteron

 

bottom of page